عکس موچی صورتی
- محمد علی
- 13 آذر 1402
- 3 دیدگاه
شیرینی و دسرهای ژاپنی مانند موچی، تایاکی، سنبی، موز توکیو، ناراکاری و... چه شکلی هستند و چه طعمی دارند؟ کدام شیرینی های ژاپن جز غذاهای خیابانی هستند؟ همه چیز درباره 10 شیرینی خاص ژاپنی را در اینجا بخوانید
موچی چیست؟ موچی واژهای است که به انواع کیکهای برنجی ژاپنی با سبکها و طعمهای متفاوت اطلاق میشود. البته در ژاپن، کلمه موچی «mochi» یا اُ-موچی «o-mochi» فقط برای موچیهای سنتی ساده به کار میرود. این موچیها که درونشان از مادهای شیرین و خوشطعم پر شده است، معمولا تازه و خشک مصرف میشوند. سایر انواع شیرینی موچی اسمهای خاصی مثل موچیگاشی (mochigashi) دارند. بنابراین موقع درستکردن موچی باید بدانید چه نوع موچیای میخواهید.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.