عکس گاو سیستانی
- محمد علی
- 01 مرداد 1402
- 3 دیدگاه
افزایش ضریب امنیت غذایی هر کشوری تا حدود زیادی به توسعه روستایی، کشاورزی پایدار و حفاظت از منابع دامی آن منطقه گره خورده است.
زاهدان - خبرگزاری مهر: واردات بي برنامه و انبوه دام نژادهاي خارجي طی سالهای گذشته باعث ضربه به تولید نژادهای محلی شده در این میان نژاد گاو سیستانی که می تواند به قطب تولید گوشت قرمز تبدیل شود به دلیل بی توجهی های صورت گرفته در معرض انقراض قرار گرفته است.
تحقیقات انجام شده از سال ۱۳۶۴ نشان میدهد در صورت تغذیه مناسب گاو اصیل سیستان نقش بسزایی در تامین گوشت و پروتیین دامی کشور دارد.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.