عکس غذا میگو
- محمد علی
- 07 مهر 1402
- 3 دیدگاه
میگو کبابی، سرخ شده، سوخاری و یا بخارپز؛ در هر حالتی بسیار محبوب است. میگو آبزی بسیار پر خاصیت و مفیدی است و میان غذاهای دریایی کالری کمتری دارد. در ادامه طرز تهیه میگو پلو، طرز تهیه میگو پفکی، خوراک میگو و... را میبینیم.
میگو سوخاری یکی از غذاهای دریایی کم کالری است که شما میتوانید هم به عنوان یک وعده غذای اصلی و هم به عنوان یک پیشغذای خوشمزه آن را سرو کنید.
در این مقاله انواع روش های طرز تهیه میگو سرخ شده، میگو سوخاری با سس، میگوپلو خوزستانی، میگو پفکی با دلستر و نحوه مزه دار کردن میگو توضیح داده شده است.
میگو کره ای با سیر لیمو ساده ترین روش درست کردن میگو است !
یکی از خوشمزه ترین غذاهای دریایی شاه میگو سوخاری است. شاه میگوهای بوشهر از قدیم به خوشمزه، لذیذ و نرم بودن معروف بودند. اگر تا به حال این میگو را ندیده اید با سرچ در
اول از همه باید میگوها را پاک کنید. برای زیباتر شدن این خوراک هنگام سرو پیشنهاد می شود پس از درآوردن رگ پشت میگو، دم میگو را جدا نکنید اگر هم ظاهر میگوها طبق میلتان نیست دم میگو را هم جدا نمایید. میگوها را یک آب بشویید و کنار بگذارید. شما باید میگو را آب پز کنید پس یک قابلمه متوسط را تا نیمه از آب پ
لذت بردن از میگوی خام 1 اگر سر میگو هنوز سالم است و نمی خواهید آن را بخورید بردارید. از یک دست برای نگه داشتن میگو در بشقاب خود با چنگال استفاده کنید. یک قاشق را در دست دیگر خود بگیرید و از آن برای برش درست زیر سر استفاده کنید. سرها را در یک بشقاب […]
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.