عکس ذرت کبابی
- محمد علی
- 18 شهریور 1402
- 3 دیدگاه
متخصص تغذیه و رژیم درمانی پیام فرحبخش گفت: ذرت در کنار نان، برنج و سیب زمینی یکی از خانواده نان و غلات و منابع کربوهیدرات محسوب می شود. این ماده سرشار از ویتامین های خانواده B است. وی با بیان اینکه از لحاظ انرژی؛ ۳۰ گرم نان، پنج قاشق برنج، حداکثر شش قاشق ماکارونی و نصف […]
قبل از کباب کردن ذرت نکاتی وجود دارد که با انجام آن میتوانید طعم و عطر دلپسندی به ذرت بدهید و از سرو آن نهایت لذت را ببرید.
آخرین خبرهای سلامت را که شامل موضوعات بهداشت خانواده، روان، تغزیه سالم، زیبایی پوست و مو و موضوعات مختلف سلامتی را در سلامت آخرین خبر بخوانید
ابتدا برگ های بلال ها را جدا کرده و روی حرارت اجاق گاز یا ذغال داغ آماده می گیریم تا کباب و مغز پخت شود.
در گزارش زیر طرز تهیه شیر بلال کبابی مکزیکی با چند نوع سس و چاشنی آموزش داده شده است.
طرز تهیه بلال یا ذرت کبابی خوشمزه و مخصوص به روش بیرونی بلال یا ذرت کبابی یکی از انواع میان وعده های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که با
در فصل پائیز با آمدن میوه بلال وقت آن است که از بلال به عنوان یک میان وعده و یا یک شام سبک استفاده کرد. از دانه های ذرت در انواع سوپ و سالاد ها نیز استفاده می شود. در طرز تهیه بلال را میتوان آن را بصورت کبابی و یا آبپز و همینطور ذرت مکزیکی آماده کرد
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.