تصاویر چیدن چای
- محمد علی
- 14 شهریور 1402
- 3 دیدگاه
هر سال از اواسط بهار برداشت برگ سبز چای از باغهای گیلان آغاز میشود و پس از فرآوری در کارخانههای چایسازی، به چای خشک تبدیل میشود تا در بازار به معرض فروش گذاشته شود. اگر از نزدیک شاهد مراحل و روند آن نبودهاید، میتوانید گزیدهای از تصاویر مربوط به آن را در ادامه به تماشا بنشینید.
نحوه برداشت چای را در این تصاویر میبینیم.
با نزدیک شدن به اواسط بهار،برداشت و فرآوری چای در مزارع استان گیلان آغازشده است.فرق چای بهاره با چای تابستانه و چای پاییزه در این است که چای برداشت شده از باغات شمال کشور در فصل بهار از یک تلخی و طعم گس بیشتری نسبت به چای های تولید شده در فصل تابستان و چای پاییزی برخوردار است گیلان و مازندران 55هزار خانوار چایکار و 25هزار هکتار باغ چای دارد و نود درصد چای کشور در استان گیلان تولید می شود تصاویر زیر برداشت چای در شهرستان رودسر و فرآوری آن در کارخانه می باشد.
با نزدیک شدن به اواسط بهار برداشت و فرآوری چای در مزارع استان گیلان آغاز شده است.
با سپری شدن نیمه اردیبهشت ماه، برداشت بهاره برگ سبز چای از مزارع استان گیلان انجام می شود. طی سال زراعی گذشته 108 هزار تن برگ سبز چای به ارزش اقتصادی 2 هزار و 30 میلیارد ریال از چایکاران گیلان و مازندران خریداری شد. استان های گیلان و مازندران بین 25 تا 28 هزار هکتار باغ چای دارند که 90 درصد این باغ ها در استان گیلان قرار گرفته است.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.