عکس تزیین چلو گوشت
- محمد علی
- 30 بهمن 1402
- 3 دیدگاه
برای تهیه چلو گوشت میتوانید براساس ذائقه خودتان از گوشت گوسفند یا گوساله استفاده کنید، اما معمولا چلو گوشتی که با گوشت گردن یا ماهیچه گوسفند تهیه شود بسیار لذیذتر است، اما همان طور که گفته شد این امر تا حدودی سلیقهای است چلو گوشت غذای نسبتا سادهای است
چلو گوشت یکی از اصیلترین غذاهای ایرانی است که خورشت آن با گوشت گردن، ماهیچه و... بسته به ذائقه افراد تهیه میگردد. برای آگاهی از فوت و فن پخت برنج با آشپزی ستاره همراه باشید.
چلو گوشت یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی و خاص است. به این دلیل میگوییم غذایی خاص چون چلوگوشت از غذاهای گرانقیمت محسوب میشود. در این مطلب با طرز تهیه چلو گوشت مجلسی و نکات مهم طرز پخت این غذای خوشمزه آشنا میشوید.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.