عکس غذای بلوچی
- محمد علی
- 06 بهمن 1402
- 3 دیدگاه
پایه اصلی غذاهای محلی بلوچی گوشت، مواد لبنی و خرما است و به علت هممرز بودن با پاکستان، غذاها و ادویههای پاکستانی و هندی وارد فرهنگ غذایی بلوچ شدهاند
غذاهای محلی سیستان و بلوچستان از ترکیب مواد اولیه تا استفاده از ادویهها و روش طبخ منحصر به فرد هستند و گردشگری غذایی متفاوتی را برای هر گردشگری رقم می زنند - کجارو
سلام بچه ها بَتُّ ماش یکی از غذاهای محلی بلوچستان که تو روزهای بارونی ۹۰ درصد مردم نهارشونه😂اصلا تو روزای بارونی گونی گونی ماش فروخته میشه تو شهر ما همه دنبال
#تنورچه #غذای_محلی
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.