عکس از مرغ ترش
- محمد علی
- 24 دی 1402
- 3 دیدگاه
خورش مرغ ترش شمالی غذایی خوشمزه است. طرز تهیه مرغ ترش گیلانی با مازندرانی تفاوت دارد و معمولا گردو در آن نمیریزند. طرز تهیه مرغ ترش شمالی را آموزش میدهیم.
مرغ شکم پر شمالی،طرز تهیه مرغ شکم پر شمالی،مرغ شکم پر گیلانی در قابلمه،طرز تهیه مرغ شکم پر شمالی در قابلمه،سبزی مرغ شکم پر شمالی،مرغ شکم پر رشت،مرغ شکم پر مازندرانی با الو،مرغ شکم پر شمالی در قابلمه،مرغ شکم پر ترش،مرغ شکم پر گیلانی
مرغ ترش یکی از خورشتهای سنتی و محبوب شمالی است که از ترکیب سبزیهای معطر مخصوص شمال و رب انار و گردو تهیه میشود. در این مطلب با آموزش یک مرغ ترش اصیل و خوشمزه همراه ما باشید.
مرغ ترش و جوجه کباب ترش هر دو از غذاهای محبوب شمالی هستند. طرز تهیه مرغ ترش و جوجه کباب ترش مربوط به استانهای گیلان و مازندران است؛ اما این دو غذای محبوب در
مرغ ترش یکی از خورشت های لذیذ و خوش عطرو طعم شمالیه که به طور کلی به دو شیوه ی گیلانی و مازندرانی تهیه میشه که این دو شیوه کاملا با هم متفاوت هستن و موادی که داخلشون هم استفاده میشه با هم تفاوت دارن. در این مرحله طرز تهیه خورشت مرغ ترش مازندرانی رو براتون گذاشتم که فوق العاده خوشمزه است و داخلش از رب انار استفاده میشه. امیدوارم این خورشت رو بپزین و از مزه اش لذت ببرین.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.