عکس ماه امشب ۱۴۰۲
- محمد علی
- 16 دی 1402
- 3 دیدگاه
برای اینکه ماه گرفتگی رخ دهد، خورشید، زمین و ماه باید در یک راستا قرار گیرند. با این حال، از آنجایی که صفحه مدار ماه به صفحه مدار زمین تمایل دارد، گاهی اوقات آنها به طور کامل تراز نمیشوند. بنابراین، زمین مانع رسیدن نور خورشید به ماه میشود و بیشترین سایه زمین بر روی قرص ماه میافتد که در اصطلاح به آن penumbra میگویند.
ماه نو امشب (شب یکم و بامداد دوم بهمن ۱۴۰۱)، چنان به زمین نزدیک خواهد شد که از سال ۹۹۲ میلادی، سابقه نداشته است. جالب اینکه تا ۳۴۵ سال دیگر هم به این فاصله نزدیک، نخواهد رسید.
دفعه بعد که ماه جدید قرار است به این نزدیکی برسد، در ۲۰ ژانویه سال ۲۳۶۸ خواهد بود و ماه در واقع ۹ کیلومتر نزدیکتر خواهد بود. در مقایسه، میانگین فاصله ماه ۳۸۴ هزار و ۴۰۰ کیلومتر است.
همواره یکی از جذابترین رخدادها در هر سال پدیدههای نجومی هستند که مناظری تماشایی در آسمان برای ما رقم میزنند.
طبق محاسبات انجامشده، خسوف امشب در حدود ساعت ۲۱:۳۰ دقیقه شب به وقت تهران آغاز میشود.
به نقل از شمانیوز، بر اساس گزارش سایت گلد وب سایت یو اس ای تودی، پدیده ماه کامل جولای امشب دوشنبه به اوج خود می رسد. شب های گرم تابستان فرصت خوبی برای رصد
بیگ بنگ: امشب پدیدهی ابرماه رخ میدهد. ماه کامل در حالی طلوع میکند که نسبت به حالت عادی، مقداری پرنورتر و بزرگتر است. علتش این است که در این هنگام، ماه در نزدیکی حضیض مداری خود قرار دارد، یعنی در مدار بیضویاش تقریبا در نزدیکترین فاصله با زمین قرار میگیرد. به گزارش بیگ بنگ، هرچند
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.