عکس ماهی شیر بد
- محمد علی
- 07 دی 1402
- 3 دیدگاه
نام خانواده: کپورماهیان(Cyprinidae) نام علمی: Barbus grypus نام انگلیسی: Large scaled bard نام فارسی: شیربت shirbot پراکنش: گونه بومی رودخانه دز مشخصات: بدن کشیده و نیمه استوانهای با فلسهای درشت،سری نسبتاً کوچک با ساقه دمی نسبتاً باریک،دارای دو جفت سبیلک میباشد. زیستگاه: قابلیت سازگاری در شرایط مختلف را دارد و جزء ماهیان گرمابی محسوب میشود، بیشتر محیطی را ترجیح میدهد که دمای آن بهطور متوسط ۲۲.۵درجه سانتیگراد و دارای جریانی آرام و بستری لجنی باشد. تغذیه: دارای رژیم غذای همهچیزخواری بوده اما تمایل بیشتری به خوردن گیاهان دارد. فصل تخمریزی: در فصل بهار انجام میشود. اهمیت اقتصادی: با توجه به رشد مناسب این ماهی و ارزش بالای کیفیت گوشت آن دارای ارزش اقتصادی بالایی است و تکثیر مصنوعی آن با موفقیت به انجام رسیده و به چرخه تولید در سیستم چندگونهای در استخرهای پرورشی اضافه شده است.
ماهی شیر بوشهر جزء ماهیانه تون محسوب می شود در بین ماهیان تون ماهی شیر بهترین ماهی میباشد.ماهی شیر نوعی ماهی آب شور است.
اگر به دلیل بوی بد ماهی نمی توانید از این غذای دریایی خوش طعم و مقوی استفاده کنید، راهکارهایی وجود دارند که می توانید به راحتی بوی زهم ماهی را کاملا از بین ببرید و میل کنید.
رکنا: سرپرست معاونت صید و بنادر ماهیگیری شیلات خوزستان گفت: صدور مجوز صید ماهی شیر از تاریخ ۲۵ مرداد لغایت ۲۵ مهر سال جاری به مدت ۶۰ روز در صیدگاههای استان خوزستان ممنوع اعلام میشود.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.